21. apr 2021

Vi uddanner løbende

Nye undervisere


Vi uddanner løbende nye Mensendieck-undervisere, som er med til at udbrede kendskabet til Mensendieck. Der er netop færdiguddannet en ny underviser, og vi starter nye hold med mulighed for at ansøge om at komme med.

 

Netop færdiguddannet

Gitte Rægaard Hansen har taget uddannelsen hos pensioneret Mensendieck-lærer Rosa Elisa Larsen i Thisted. Gitte bestod sin eksamen d. 17. april 2021 på Frederiksberg Mensendieck Institut, og vil nu starte et Mensendieck institut op i Thisted i Nordjylland, hvor hun kommer til at tilbyde undervisning.

Den hidtil eneste underviser i Nordjylland er Birgit i Hadsund, og det vil sige, at der er et kæmpe område nord for Limfjorden, som indtil nu ikke har haft god mulighed for at gå til Mensendieck.

Vi i DMF glæder os meget over, at det område nu er dækket bedre ind. Og vi håber selvfølgelig på endnu flere undervisere deroppe.

I lørdags holdt vi samtidig terminsprøve for Lisa, der er elev på Frederiksberg Mensendieck Institut.

 

Starter nye hold

Djurslands Mensendieck Institut starter et undervisningshold i februar 2022 med indtil videre to elever, men vi har plads til en mere på holdet.

“Det bliver dejligt at få endnu flere Mensendieck-undervisere på Djursland. Jeg har venteliste netop nu, så to ekstra undervisere er tiltrængt, og de kan være med til at fange endnu fleres interesse for Mensendieck,” fortæller Mensendieck-underviser Hanne Wellendorf Jastram.

Ligeledes i Kolding starter en ny elev, og Mensendieck-underviser Gunhild Echternach ser også frem til at få en ny kollega i dette område.

Er du interesseret i at læse mere om, hvad det kræver at blive uddannet Mensendieck-underviser?